grillig-en-grappig

Grillig en grappig

Perfectie is het grootste struikelblok voor creatief leven. In deze kort en krachtige creatieve workshop nodigt Angelique Desiree jou via laagdrempelige en inzichtgevende illustratieve oefeningen uit om daar korte metten mee te maken.

Creatie is helend, zorgt voor geluk en brengt jou in afstemming met je ziel. Het is daarom de missie van Angelique Desiree om dat bij zoveel mogelijk mensen in beweging te zetten.Tijdens deze (vernieuwde) sessie van 40 minuten ervaar je de lol en vrijheid van creëren zonder vooropgesteld doel.

We zien elkaar online via Zoom:
Vrijdag 25 november van 9:00 - 9:45

We gaan dan aan de slag  met het Japanse begrip: Wabi Sabi; de schoonheid in imperfectie. 

  • Ervaar zelf de bevrijdende dynamiek van perfectie versus imperfectie.
  • Laat de spelende mens in je vrij.
  • Stop met alleen je rechterhersenhelft in te zetten en gebruik je complete brein.
  • Ontdek hoe jij creatief invloed uit kunt oefenen op jouw leven. 
  • Ook voor mensen die niet super creatief zijn!


    Leg wat magazines, een schaar, lijm, een paar vellen wit papier, wat tekengerei klaar. 
bloei

Inclusief LIVE Q&A

Leer de geheimen van bewuste Creatie

stralen

Geen opnames

LIVE workshop, er worden geen opnames gedeeld

hart

Alles is goed!

Je kunt dit niet verkeerd doen, hoe fijn is dat?

bloei

Feller licht

Al dik twee jaar maak ik deel uit van het Feller Licht netwerk wat als doel heeft om via de unieke kwaliteiten van haar leden, op verschillende manier meer 'licht' in de wereld te brengen door middel van het principe van 'Pay it forward'. Mijn lichtje en inspiratie steekt weer bij een volgende een lichtje aan en zo ontstaat er een olievlek aan inspiratie en fijne energie.

Mijn persoonlijke missie en insteek is om zoveel mogelijk sensitieve dames in beweging te krijgen op het creatieve vlak, omdat dat bij uitstek een manier is om je authentiek uit te drukken en juist in die authenticiteit zit verrijking, verzachting en verbinding. De komende week geef ik een aantal keer de illustratieve masterclass: Wabi Sabi

Wabi Sabi is een Japans begrip wat gaat over de schoonheid in imperfectie. Je kent vast wel het fenomeen "Kintsugi" wat daar een onderdeel van is; gebroken aardewerk wordt gelijmd en de breuklijn wordt met een gouden randje geaccentueerd, omdat het gezien wordt als een upgrade in ervaring.

Tijdens de online illustratieve masterclass (via zoom) nodig ik deelnemers uit om "hoe het hoort" even los te laten en te ervaren hoeveel krachtiger een beeld kan worden als er grilligheid en gebrek aan controle op losgelaten wordt.